antradienis, liepos 24, 2012

Vilnius


hey yaa!

   tai va, ketvirtadienį išvažiavau į Vilnių, o grįžau pirmadienį. iš tikrųjų labai gerai laiką praleidau, tik ketvirtadienį nelabai buvo nuotaika, bet viskas pasitaisė. :D pirmąją naktį praleidom pas Ievos ''draugą'', kuris mus priimė neįtikėtinai maloniai. vakare su Gabija dviese likome pas Ievos draugą bute, tai Gabija manęs neklausė ir žėjo visokius klipus apie illuminati, o aš tuo tarpu vaikščiojau po kambarius. :/ penktadienį ryte teko labai anksti keltis ir lėkt pas Gabijos krikšto mamą pasiimti jos buto raktų. jos krikšto mama išvažiavo visam savaitgaliui, tai karaliavom vienos. :D susitikom su Dovile ir Ugne va dar. žodžiu, tikrai nesigailiu važiavus. o Vilniuje taaaaip gera. daug žmonių, niekas nekimba, niekas tavęs nepažįsta, niekas kreivai nenužiūri. net nesinorėjo grįžt į Panevėžį. grįžus mus pasitiko tikrai tuščias, palyginus su Vilnium, miestas, o jei keli žmogeliai praeidavo, tai mus su mūsų manta nužvelgdavo nuo galvos iki kojų. ech. 

   važiavau į Vilnių su didžia viltim, kad daug pafotografuosiu. na, nelabai gavos. :D padariau nemažai nuotraukų, bet ne tiek kiek norėjau. bet nesvarbu, grįšim mes dar ten. 

   nieko rimto nefotografavom, nes juk ne to važiavom. tiesiog trumpam atitolom nuo pilno apkalbų ir kitokių nesąmonių Panevėžio, ir tikrai buvo gera. chill, daugiau tokių dienų..



šitaip mane Gabija maitino. :>


lijo labaaai









stumam kaip tik galim. :DDDDDD








   kas esat ar būsit Vilniuje, nueikit į Caif Cafe gedimino prospekte. yra oze ar akropoly berods, nežinau, bet mes buvom gedo pr. nereali kavinė! žiauriai jauku, baristos labai malonūs, kava nuostabi! žodžiu užeikit, manau nepasigailėsit!

sekmadienį tokį puoduką palikom dovanų Caif Cafe, o pirmadienį užsukus paskutiniam kavos puodeliui, radom šį aprašinėtą kartotinį puodelį padėtą ant lentynos! haha, how cute it is








trečiadienis, liepos 18, 2012

there's something in the water

hello

   kaip ir minėjau, tą pačią dieną, kai fotografavom ankstesniame įraše postintas nuotraukas, buvo prie ekrano, ir ten truputį pafotkinau Gabiją. štai kas gavos. 

   p.s įrašas tonight, we are young sulaukė daugiau komentarų nei įprastai, ačiū. bet jei nepatinka kažkas, tai komentuodami argumentuokit, kad į tai galėčiau atsižvelgt ateity! o jei atrodom apgailėtinos, na, tada tiesiog neikit čia. :)















   
   šiandien (nu 18 dieną, tai vakar :D) susitikau su Austėja ir Karolina, po to susitikom Martyną ir jo drauges Dovilę ir Medą. vyy, buvo labai smagu. o rytoj, t.y. šiandien, su Ieva ir Gabija išvažiuojam į Vilnių! see ya later!

Austėjos fotkinta kava... :D













antradienis, liepos 17, 2012

tonight, we are young

hey ya,

   liepos 12 dieną, ketvirtadienį, praleidau laiką nerealiai smagiai. pirmą dienos dalį su Goda, Ugne, Gabija ir Rimante prabuvom prie ekrano. aišku, neapsiėjom be nuotraukų, bet jos gal kada vėliau. :D eidamos namo sugalvojom, jog reikia pasifotkint. susitikom apie 20:00 h pas mane. nuėjom į Gabijos mašiną, kuri buvo pastatyta prie mūsų namo. pirmas kartas, kai fotografuodamos dažėmės. na, tiksliau mano draugės dažės. :D bet esmė, kad pirmą kartą su visokiom pudrom ir panašiai. fotkinomės mašinoje, nes norėjom kažkokios crazy fotosesijos. labai sunku buvo fotkint mašinoje, nes 8 valandą jau nebebuvo saulutės, apšvietimas buvo nekoks. o aš nemėgstu fotografuoti su blykste, tad ir šį kartą jos nenaudojau.. gal ir blogai padariau.. :D bet sunkiausia buvo fotografuoti šias keturias paneles vienu metu. mečiau sau įšūkį! jūs pasakysit, kaip mums gavos. labaaai smagiai praleidom laiką. taip pat buvo įdomu ir vėl fotografuoti Rimantę, nes nebendravom kelis metus. džiaugiuosi, kad vėl pradėjom bendrauti. :) Goda buvo naujas žmogus, tad stengiaus nebūti grubi (nes kartais tokia būnu). su Goda viskas buvo gerai, tik ji jautėsi nedrąsiai, nes juk pirmą kartą fotografavau ją. suprantat, kaip būna. :D Gabija ir Ugnė kaip visuomet man patiko, jau nebesistebiu, kokios jos fainos būna prieš objektyvą (ir ne tik aišku). :D taigi, štai mano kadrai. nevisi jie puikūs, bet manau, kad keli visai gerai gavosi.. vertinkit. :)







































   tikriausiai pastebėjot, kad butelys nė nepradarytas. haha! :D