šeštadienis, rugsėjo 29, 2012

the sleepy flowers

heyyy

   berods minejau, kad su Rimante ir Ugne kazkuria savaite padarem keleta nuotrauku. neminejau? na, dabar jau zinot. :D ziauriai neturejau laiko ju sukoreguot, o dabar dar vienos nuotraukos kaba ant nosies. taigi, prasau sakykit ka manot, nors nuotraukos tik kelios. :)










sekmadienis, rugsėjo 16, 2012

under the trees through the sun

hello!

   na ir greitai praleke sita savaite! o savaitgalis dar greiciau.. :D sestadieni su Ugne ir Rimante truputi pafotkinom, o vakare su Gabija buvom spekltaklyje ''Meile, dziazas ir velnias''. nueikit! nezinau, ar patiks, bet pameginkit. Gabijai tai labai patiko. :D vakar padarytas nuotraukas jau pradejau koreguoti, bet ikelsiu ryt, poryt, siom dienom, nes tik siandien baigiau koreguoti nuotraukas, kurias padarem rugsejo 2 diena. tai va. dalinuosi nuotraukomis ir laukiu jusu nuomoniu!













































vintage dreams

hey hey hey

   tai va. kai buvau susitikti su Ieva, ji buvo pasiemusi savo, bijau pameluoti, zenit'a ar minolta. bet esme tame, kad juostini fotoaparata. as pati turiu feda, ir jau beveik baigusi juostele supratau, kad jis nefokusuoja. :DD taigi Ieva leido man pafotografuoti su jos fotoaparatu, o ir as pati leidausi fotografuojama. pries kelias dienas Ieva atsiunte man nuotraukas, ir as labaaai apsidziaugiau! man labaaaai grazu juostines nuotraukos! aciu, Ieva!