trečiadienis, birželio 25, 2014

burning desire

sveiki!

   pagaliau parodysiu jums paskutines pavasario nuotraukas! iiir tada ateis metas vasarinėms fotosesijoms. iš tiesų, tai labai labai nekantravau ir labai norėjau kuo greičiau pasidalinti šiomis nuotraukomis, nes buvau super excited! kodėl? nes fotografavau modelį, nes fotografavau vaikiną - kas tikrai man yra retas reiškinys! ir let's face the truth - nes fotografavau vieną gražiausių vaikinų mokykloje:D taigi va, štai Roko nuotraukos. laukiu nuomonių ir įvairiausių pastebėjimų, kaip visada!






















šeštadienis, birželio 21, 2014

god save the queen

heya

   vasaros pirmas mėnuo jau eina į pabaigą... o aš dar neparodžiau visų pavasarį darytų kadrų! ech, soon! dabar dalinuosi nuotraukomis, kurias dariau gegužės 1 dieną. labai smagu buvo fotografuoti šią nerealaus grožio mergaitę!









penktadienis, birželio 13, 2014

lavender mind

hey hi hello!

   ar čia dar yra kas nors? seniai besimatėm. ech, kaip pasiilgau rašymo! gegužės mėnuo buvo suuuper sunkus. visokiausi darbai supuolė paskutiniosiomis dienomis. du renginius fotografavau! nemažai darbelio buvo. per gegužės mėnesį susikaupė nemažai nuotraukų. maždaug keturios fotosesijos! tai vat. atsiprašau visų, kurie ilgai laukia nuotraukų... ups. kai sukelsiu visas nuotraukas, pašnekėsim apie vasaros planus (aha, jau vasara, man vis dar nesitiki...) tai vat! o dabar rodau labai paprastutes, bet tikiuosi neprastas Ugnės nuotraukas. penktadienio vakaras, prieš pradedant kavos gėrimo ceremoniją. laukiu jūsų nuomonių! tikiuosi dar nepamiršot manęs!