ketvirtadienis, rugsėjo 13, 2012

celebration

hello!

   siandien su Vita ''pasiplovem'' is skulpturos, tai turiu laisva mintutele. :D norejau parodyt kelias (tikrai, kelias) nuotraukas, is miesto gimtadienio. rugsejo 7-9 dienomis Panevezys svente 509taji gimtadieni! tadadaaam! :D kiekvienais metais vyksta koncertai, muges ir panasiai, tai pat ir siais metais. zmoniu buvo be galo daaaug. kaip as sakau, visi islindo is savo urvu ''pasizmonet''. neimanoma normaliai vaiksciot buvo, o vakare tai is vis, puse girtu. :D bet cia nesigilinkim. penktadieni dainavo Valerija Iljinaite ir Vytautas Matuzas, bet ju nefotkinau. :D bet Valerija tikrai turi suuuper balsa, ziauriai gerai varo ji! na o po to pasirode Leon Somov & Jazzu! :>



   o sestadieni, Donatas Montvydas! jeeesus, koks jis grazus! :D




   nuotraukos nera itin geros, nes atvirai sakant, tingejau fotkint. :D bet abu pasirodymai tikrai buvo saunus, ir su draugem smagiaaai praleidom vakarus! 

   na, ir dar viena svente siandien : Niall's Birthday! mano grazuoliukui jau 19 metukuu, yayayay! :3 xfactoriuj jis sudalyvavo 16, ir paziurekit i ji dabar! jis net pasirode Olimpiniu zaidyniu uzdaryme (so proud)! gaila jis nepamatys sveikinimo per twitter'i, bet jis zino, kad as ji ziauriai sveikinu ir myliu!








2 komentarai:

  1. Ayeee! Ne viena, kuri vis dėl to turėjo tą mažyti, bet daug reiškiantį užrašą ant riešo! :D

    AtsakytiPanaikinti