pirmadienis, spalio 01, 2012

afigienos krikštynos

heey

   penktadienis buvo labai svarbi diena - jbg pirmokų krikštynos! rugsėjo pirmomis dienomis net šiek tiek bijoau jų, bet kuo arčiau jos artėjo, tuo labiau baimė dingo, o šypsena platejo. nes krikštynų atsiminimas liks visą gyvenimą. ojetau, kaip smagu buvo!
   pamokos buvo sutrumpintos, taigi nieko labai įspudingo neveikėm. per pertraukas vyresni mokiniai jau vaikščiojo po mokykla su vandens šautuvais.. :D bet manęs nepagavo. :) taigi po pamoku visi susirinkome mokyklos vidiniame kiemelyje. klykavo visi pirmokai. dar kažkas padainavo, direktorius žodį tarė ir atlėkė ketvirtokai mūsų pasiimt. mes 1a klasė, taigi mes patys pirmieji ir išėjom. t.y išbėgom. :D kelionė iki geležinkelio stoties buvo nesveika. :D tūpk, stok, bėk, tūpk.. :D taip prikankino mus, šakees. bet daug juoko buvo! pasiekę siauruką visi truputi atsipūtėm, bet kelionė neprailgo. išlipom miške. kadangi sušilę įlipom į siauruką, išlipus buvo šaltoka. ypač, kai papūtė nelabai šiltas vėjas. bet nieko, ištvėrėm. visos klasės susirinko į vieną krūvą, ir kieviena pradėjo prisistatymą. mes buvom pirmieji. ir tikrai buvom nerealūs! aš asmeniškai pergyvenau dėl mūsų pasirodymo, bet tikrai nenusivyliau. mes patys geriausi. :3 tai va. prisistatėm, ir puolėm prie kliūčių. :D omg gailėitės visi, kurie nepatyrė ir nepatirs krikštynų! taip nesveika buvo! taip viskas šlykštu buvo. taip smirdėjo visi. rankas reikėjo kišt į neaiškius ir glitnius mišinius, ropot, viliotis.. šakių rajonas, bet kaaaip linksma buvo! žiauriai ačiū ketvirtokams, pasakiškos krikštynos!















   MES 1 A - AFIGIENI ATEIVIAI! labai džiaugiuos savo klase. dabar prisiminus viską, taip gera pasidaro, ir šypsena veide iš kart atsiranda. drįsčiau sakyt, kad krikštynos netgi šiek tiek mus visus suartino. :)
   nė nespėjau pastebėti, o jau spalis. kur dingo rugsėjis? atrodo kątik bandžiau atsiminti klasiokų vardus.. o štai dabar laikau gimnazisto pasą ir didžiuojuosi, kad esu Juozo Balčikonio gimnazijos ir 1 a klasės mokinė.

žinau, aš fotogeniška. :DD




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą