ketvirtadienis, rugpjūčio 07, 2014

all our wisdom is stored in the trees

labaslabaslabas

   aš niekur nedingusi... čia jeigu kas pasigedo manęs. turiu tiek daug nuotraukų, ir tiek daug idėjų naujoms, kad nieko nebespėju! visi, kas nori paeksperimentuoti, išbandyti kažką naujo ar padaryti kažką smagaus - parašykit! nes idėjų turiu daaug, tikiuosi, jūs irgi! taigi. dalinuosi birželio pabaigoje daryta fotosesija. nežinau, man ji atrodo kiek kitokia (???) laukiu jūsų nuomonių! tuoj grįšiu su naujomis nuotraukomis!



















13 komentarų:

  1. Nusibodus ta Austėja. Visos nuotraukos beveik su ja. Paieškok kitų žmonių.:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. na, pagalvok, ar beveik visos. tikrai ne:) mes su austėja esame draugės, mūsų interesai ir nuotraukų vizijos sutampa, tad nematau reikalo atsisakyti ją fotografuoti. o kitų žmonių paieškos visada vyksta, deja, ne taip lengva jų rasti:)

      Panaikinti
  2. tavo nuotraukos darosi nuobodžios...:( tie patys žmonės, panašios vietos, stilius ir koregacija...įsileisk naujovių :)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. bet šitos nuotraukos ir yra naujovė man. niekada nieko tokio nebuvau dariusi. nesuprantu, vieni sako, kad tai jau ne mano stilius, kiti sako, jog stilių turėti yra blogai. na, nežinau. kad ir kaip bebūtų, ačiū už nuomonę, naujovių visada ieškau:)

      Panaikinti
  3. Austėja netobulėja. Visose fotosesijose vienoda.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ištiesų, siūlyčiau pakeisti savo "modelius" :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Austėja turi labai daug charizmos ir yra nuostabiai graži. Visos fotosesijos su ja laabai įdomios. Nesuprantu, kaip kitiems ji gali būti nusibodusi :c Jūs abi šaunuolės!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Man asmeniškai tavo, Audra, visos fotosesijos kažkas tokio wow.. o foto kur yra Austėja išvis žadą atima! Tokia laisvos sielos, bet liūdnų akių mergina. Ši fotosesija tikrai buvo super!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Austėja tokia gražuolė!

    AtsakytiPanaikinti
  8. Ei rimtai, Austėja yra perliukas!

    AtsakytiPanaikinti
  9. Gerai čia viskas yra, anonimai kaip visada tik bezda prie kompo susėdę ir nieko neveikia.

    AtsakytiPanaikinti
  10. aš slapčia naktimis tampu peniu ir ramiai įsitaisęs triusikuose - užmiegu.

    AtsakytiPanaikinti