sekmadienis, balandžio 17, 2016

nothing hill

hello,

   pavasaris jau įpusėjo ir štai aš vėl čia! noriu pasidalinti nuotraukomis, kurias dariau vasario pabaigoje kuomet svečiavausi Londone. seniai matytą ir išsiilgtą Simoną fotografavau vienoje gražiausių Londono vietų - Notting Hille. pasaka, kaip gražu... tik gana greitai sutemo, tad viso to grožio nespėjom įamžint. bet pavyko kitą grožį įamžinti, ir tai Simonas, hehe. taigi va, kaip visada, laukiu jūsų komentarų ir pastebėjimų. žinau, kad postinu labai mažai, bet mokykla baisiai smaugia. nesidrovėkit, rašykit.




















6 komentarai:

  1. Jis žino,kad aš jį myliu. DOVE

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vaikinas apsirengęs nuostabiai. Įdomūs jo veido bruožai, sakyčiau netgi moteriški, bet čia tikrai nėra blogai, veikiau žavu. Įdomios nuotraukos ir kaip visada pasakiška nuotraukų nuotaika ir tema. Labai mėgstu tavo nuotraukų stiliu, Audra. Nors kiekviena fotosesija skirtinga, tačiau turi kažką tokio pačio užburiančio. DŽiaugiuosi dėl tavęs ir tavo darbų, puosėlėk savo talentą, nes tu jį tikrai turi!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. labai ačiū! tikiu, kad už gražius žodžius dėkoja ir Simonas:) labai ačiū už palaikymą, būtų smagu, jei neliktum anonimu!

      Panaikinti
    2. Būtinai pasirodau ir džiaugsiuosi tavo darbais jau nebe pasislėpusi po anonimu! :)

      Panaikinti
  3. Labai gražu, per kur redaguoji nuotraukas?

    AtsakytiPanaikinti