šeštadienis, gruodžio 22, 2012

holiday

hey hey hey!

   visų pirma... su atostogomis visus! aaa, kaip laukiau, ir pagaliau! ilgai miegosiu, daug valgysiu, fotkinsiu, susitiksiu su senai matytais (ir nelabai) žmonėmis:3 atostogos prasidėjo nuostabiai! nors ketvirtadienį apsipykom su auklėtoja, labai džiaugiuosi, kad su keliomis klasiokėmis pasilikome klasėj piešti ant citrinų. nors ir neilgai pabuvom, labai smagu buvo pašnekėt. taip gera mūsų klasėj, awh:3 penktadienį buvo peržiūra. pažymiai tenkina, viskas čiki:)) galvojau važiuoti pas klasioką žiūrėti su kitais 1000vaikų (nes du mūsų klasiokai dalyvavo, o mes palaikėme juos filmavimo metu), bet peržiūra baigėsi ne taip anksti, kaip tikėjausi, ir nusprendžiau važiuoti namo. visgi, atostogų pradžia neapsiėjo be nuotykių... :D 
  pirmasis atostogų šeštadienis taip pat buvo labaaaai geras:3 ryte ėjom su Gabija ir Rimante į centrą, po to grįžusi prisivalgiau saldainių ir išvažiavau pas Karoliną. buvom penkiese, ir keitėmes dovanomis. taip gavosi, kad aš dovaną pirkau Karolinai, o ji man. kai gavau dovana, net šokinėjau iš džiaugsmo:D labai noriu jums parodyt. kas vis dar neturi dovanų, galit nupirkt va šita daiktaa, ypač tiems, kurie mėgsta kavą ar arbata!



cuties:3
dovanytė nuo Austėjos:3


negalėjau neįkelt:DDDD illuminati lil' bit:) mano kelnės apsivėlusios Karolinos šuns plaukais, nes ropojau žeme:DDDD


šita foto skiriu Martynui:) tikiuosi jis mato:)




    buvo daaaug juoko! o tai svarbiausia:3 šiandien diena buvo labai gera. dar Rimantė kątik atnešė tipo nevykusių keksiukų, bet man jie labai patiko. :3 dar grįšiu, see ya!



4 komentarai: