penktadienis, lapkričio 01, 2013

she took her last breath

labas!

   atostogos eina į pabaigą:c well, that's life. sveikinu visus, su praėjusiu Halloween'u. na, tuos, kuriems tai šventė. man, deja, tai nėra šventė. :D bet visgi su draugėm nusprendėm nueiti į garse vykusį halloween'o filmų seansą, t.y žiūrėjom du siaubo filmus iš eilės. nesu siaubo filmų fanatikė, nesuprantu net kokio velnio ten ėjau. bet buvo visai smagu. na, ir kaip ir pernai, mintyse turėjau tokį mini sumanymą, kad reikėtų padaryti vėl kažkokią fotosesiją minėta tematika. Gabija irgi užsimanė. tad kibom į darbus. na, nebuvo čia jokio sunkaus darbo, viskas užtruko maždaug 15 minučių. :D bijau, kad Gabija susirgo......:c 
   p.s. pernai metų fotosesija ČIA















6 komentarai:

  1. ta užverstom akim toooookia gera!:D

    AtsakytiPanaikinti
  2. šiaip nieko gero, tikėjausi kazko geriau :]

    AtsakytiPanaikinti
  3. kokia ji nesveika :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Šaunu. Šita mergina idealiai tinka fotosesijoms - jau anksčiau teko tai pastebėti. Apšvietimas liuks, kampai irgi, net fotoshopas šį kart labai gražiai žiūrisi. Tik nuotraukoj baltom akim per daug ryškiai gal jos išblukusios, bet šiaip super.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aš nesu mėgėja tokių dalykų, tad ir šiurpas šioks toks perbėgo. Šaunios nuotraukos, labai patiko. Tik net nenoriu įsivaizduot kaip jai buvo šaltą, su megztiniu išeiti jau šaltą, o ji čia taip išsirengusi. Na man praeitu metų fotosesija irgi labai patiko, bet ir šita man krito į akį. :) Tą su užverstomis akimis ŽIAURIAI gera nuotrauka. Galėtų tokius nuotraukos tiesiai ant žurnalo viršelio. :D Kaip ir dažniausiai, nuotraukos paliko įspūdi.

    AtsakytiPanaikinti